Download OPK Master Kit
Download OPK Master Kit Potrebujete medij za namestitev Office ali Windows? Namenjen je sestavljalcem in prodajalcem računalniške opreme.
Zbirka sistemov Office 2013
Zbirka sistemov Office 2013 Zbirka sistemov Office 2013 in programi, ki vsebujejo posamezne zbirke sistema Microsoft Office 2013.
Pogosta vprašanja
 • Hacked By Venax - Croatian Hacker
 • Security is just an illusion

  Pozdrav za sve hrvatske hakere :))
  Znao sam da ste glupi, ali ovoliko hahahahhahaha
  username:admin
  password:
  mrcc
  Admine tvoj sistem je ranjiv
 • Microsoft Office 2010 kartica s ključem izdelka
 • SkrijKaj je kartica s ključem izdelka za Microsoft Office?

  Kartica s ključem izdelka za Office je Officeova licenca. S kartico s ključem izdelka je namestitev hitra in preprosta. Kupci računalnika, v katerem je že vnaprej naložena zbirka sistema Office 2010, lahko kartico s ključem izdelka kupijo za eno od treh zbirk sistema Office 2010 in s priloženim 25-mestnim ključem izdelka namestijo programsko opremo v računalnik. Kartici s ključem izdelka ni priložen disk.

  SkrijKje je moj ključ izdelka za Office 2010?

  Ključ izdelka ima 25 znakov in ga lahko najdete na različnih mestih, odvisno od tega, kako ste pridobili Office 2010.

  Klasični disk

  Če ste Office kupili na klasičnem disku, bi moral biti ključ izdelka znotraj paketa na nalepki na kartici nasproti nosilca za disk na levi strani škatle za DVD.

  Ključ izdelka na klasičnem disku

  Kartica s ključem izdelka

  Če ste kupili kartico s ključem izdelka za Office, bi moral biti ključ izdelka znotraj paketa na nalepki na levi strani škatle.

  Ključ izdelka na kartici s ključem izdelka

  Opomba: Če ključa izdelka ni v paketu, preberite priložena navodila. Morda morate ključ izdelka pridobiti na spletnem mestu www.office.com/getkey.

  V spletu

  Če ste sistem Office kupili v spletu in ga od tam tudi prenesli, bi moral biti ključ izdelka na strani za potrditev in/ali v e-poštnem sporočilu, ki ste ga prejeli pri prenosu programske opreme.

  Vnaprej naložen v novem računalniku

  Če ste kupili nov računalnik z vnaprej naloženim Officeom, bi moral izdelovalec računalnika priložiti nosilec podatkov ali kartico identifikatorja Microsoftovih izdelkov, na kateri je ključ izdelka. Ključ izdelka je na potrdilu o pristnosti in bi moral biti približno takšen ali podoben:

  Ključ izdelka na potrdilu o pristnosti

  SkrijKako deluje kartica s ključem izdelka?

   

  Kupec računalnika, v katerem je vnaprej naložen posnetek sistema Office 2010, lahko kupi različico Officea 2010 na klasičnem disku ali novo kartico s ključem izdelka za Office 2010. Če kupec potrebuje le eno namestitev za le en vnaprej naložen računalnik in ne potrebuje ali želi DVD-ja, lahko kupi kartico s ključem izdelka. Za namestitev in aktiviranje vnaprej naloženega posnetka uporabi 25-mestni ključ izdelka, ki je v paketu s kartico. Za namestitev ne potrebuje diska.

   

  SkrijKupil/-a sem kartico s ključem izdelka, vendar v paketu ni ključa izdelka.

   

  Če ste kupili kartico s ključem izdelka in 25-mestnega ključa izdelka ni v paketu, ga morate prenesti. V paketu poiščite enolično številko PIN, pojdite na spletno mesto www.office.com/getkey in vnesite PIN. Sledite navodilom v spletu za prenos ključa izdelka in namestitev sistema Office 2010.

   

  SkrijKaj je vnaprej nameščen posnetek sistema Office 2010?

   

  Vnaprej nameščen posnetek je vnaprej nameščena programska oprema vseh treh zbirk sistema Office 2010: Office Home and Student 2010, Office Home and Business 2010 in Office Professional 2010. Vnaprej nameščen posnetek sistema Office 2010 mnogi izdelovalci računalnikov dodajo v nove računalnike; tako lahko preprosto kupit in uporabljate Office v novem računalniku. Kupci kupijo 25-mestni ključ izdelka za Office 2010 na klasičnem disku ali na novi kartici s ključem izdelka; z njim aktivirajo eno od vnaprej nameščenih zbirk v računalniku.

   

  SkrijAli Office Professional Academic 2010 deluje z vnaprej nameščenim posnetkom?

   

  Da, posnetek sistema Office 2010 lahko aktivirate s ključem izdelka za Office Professional Academic 2010.

   

  SkrijKako ugotovim, ali imam v računalniku vnaprej nameščen Office 2010?

  Pojdite v meni »Start« sistema Windows in poiščite možnost »Office 2010«. Če vidite možnost »Office 2010«, je Office že nameščen. Če možnosti »Microsoft Office 2010« ne vidite, programska oprema ni vnaprej nameščena.

  SkrijKateri Officeovi izdelki so na voljo v okviru kartic s ključem izdelka?

   

  Office Home and Student 2010, Office Home and Business 2010 in Office Professional 2010 so na voljo v obliki kartic s ključem izdelka. Nekateri prodajalci morda prodajajo tudi kartice s ključem izdelka za Office Professional Academic 2010.

   

  SkrijKateri izdelki so vključeni v vnaprej nameščen posnetek sistema Office 2010?

   

  Vnaprej nameščen posnetek je posnetek vseh treh prodajnih zbirk sistema Office 2010: Office Home and Student 2010, Office Home and Business 2010 in Office Professional 2010.

   

  SkrijKupil/-a sem kartico s ključem izdelka za Office 2010, vendar v računalniku nimam vnaprej nameščenega sistema Office 2010. Kaj naj naredim?

  Če ste kupili kartico s ključem izdelka za Office 2010 in v računalniku nimate vnaprej nameščenega sistema Office 2010, lahko programsko opremo prenesete. Naredite to:

  1. Poiščite 25-mestni ključ izdelka. Če želite namestiti in aktivirati preneseno programsko opremo, potrebujete veljaven ključ izdelka za Office 2010.
  2. Vrnite se na spletno mesto www.office.com/productkeycard.
  3. Kliknite »Prenesi«.
  4. Sledite navodilom v spletu za prenos in namestitev Officea 2010.

  SkrijKako dolgo traja prenos Microsoft Officea 2010?

  Čas prenosa se razlikuje in je odvisen od kraja in hitrosti internetne povezave. Priporočamo, da za prenos datotek uporabljate le hitre širokopasovne povezave. Spodaj so navedene približne ocene trajanja prenosa posameznih datotek glede na vašo hitrost povezave.

   

  Zagon s klikom – Microsoft Home and Business 2010

  (600 Mb)

  Microsoft Office Professional 2010

  (800 Mb)

  Microsoft Project Professional 2010

  (232 Mb)

  Microsoft Visio Premium 2010

  (290 Mb)

  1 Mb/s 88 minut 125 minut 39 minut 48 minut
  3 Mb/s 30 minut 47 minut 16 minut 19 minut
  6 Mb/s 16 minut 27 minut 11 minut 12 minut

  SkrijKaj je zagon s klikom?

  Tehnologija »Zagon s klikom« je novi način prenosa in namestitve sistema Microsoft Office, ki uporablja virtualizacijo in tako omogoča uporabo Officeovih programov med njihovim pretakanjem in shranjevanjem v predpomnilnik v računalniku. Tehnologija »Zagon s klikom« bo samodejno uporabljena, če je hitrost vaše povezave višja ali enaka najmanjši potrebni hitrosti.

  SkrijPoskušal/-a sem prenesti Office 2010, vendar je bil ključ izdelka zavrnjen. Kaj naj naredim?

   

  Če vaš ključ izdelka ni sprejet, se prepričajte, da ste ga pravilno vnesli – z velikimi črkami in malimi črkami in vezaji. Če sistem še vedno ne sprejme ključa izdelka, se obrnite na podporo za stranke na spletnem mestu http://support.microsoft.com/office2010.

   

  SkrijAli lahko prenesem 64-bitno različico sistema Office 2010?

   

  Da, na voljo je tudi 64-bitna varnostna kopija izdelka sistema Office 2010. Vendar pa večini uporabnikov priporočamo, da namestijo 32-bitno različico sistema Office 2010. 64-bitna namestitev izdelkov sistema Microsoft Office 2010 je namenjena uporabnikom, ki pogosto delajo z zelo velikimi dokumenti ali nabori podatkov in potrebujejo programe sistema Office 2010 za dostop do pomnilnika, večjega od 2 GB. Za 64-bitno različico obstajajo nekatere tehnične omejitve, zato morate za namestitev 64-bitne različice izdelka sistema Office 2010 v računalniku imeti nameščeno podprto 64-bitno različico operacijskega sistema.

   

  SkrijKoliko licenc/namestitev omogočajo kartice s ključem izdelka za Office?

  Vsaka kartica s ključem izdelka omogoča enemu uporabniku aktiviranje ene zbirke sistema Office 2010 v enem računalniku z vnaprej nameščenim sistemom.

  SkrijKoliko licenc/namestitev je dovoljenih s klasičnim diskom sistema Office?

  Število namestitev je odvisno od kupljene zbirke sistema Office. Z različico zbirke Office Home and Student 2010 na disku lahko uporabnik namesti en izvod programske opreme na največ tri računalnike v istem gospodinjstvu za nekomercialno uporabo. (Zbirke Office Home and Student 2010 ni dovoljeno uporabljati za komercialne, neprofitne ali dobičkonosne dejavnosti in je ne smejo uporabljati vladne organizacije.) Različici zbirk Office Home and Business 2010 in Office Professional 2010 na disku omogočata enemu uporabniku namestitev enega izvoda v en računalnik in drugega izvoda njegovo prenosno napravo, kot je prenosni računalnik.

  SkrijAli lahko Office s kartico s ključem izdelka namestim v več računalnikov?

  Ne. Office s kartico s ključem izdelka lahko namestite le v en računalnik. Če boste Office morali znova namestiti, to lahko izvedete le v istem računalniku, kamor ste namestili prvotni Office.

  SkrijKako namestim Office 2010?

   

  Če je Office 2010 vnaprej nameščen, kliknite meni Windows Start, kliknite »Office 2010« in nato Aktiviraj. Ko vas sistem pozove, vnesite 25-mestni ključ izdelka. Če Office ni vnaprej nameščen, ga morate najprej prenesti. Ko datoteko prenesete, jo dvokliknite za začetek postopka namestitve. Sledite navodilom na zaslonu za namestitev in aktiviranje Officea 2010.

   

  SkrijV računalniku imam že nameščeno različico Office 2007 Works/preskusno različico; ali moram odstraniti preskusno različico, preden prenesem Office 2010?

   

  Ne, ni vam treba odstraniti preskusne različice zbirke Works/Office 2007. Med namestitvenim postopkom Office 2010 odstrani vse prejšnje različice Officea, vključno s preskusnimi različicami, razen če izberete namestitev po meri.

   

  SkrijAli lahko Microsoft Office 2010 namestim v spletni prenosnik?

   

  Če spletni prenosnik ustreza potrebnim sistemskim zahtevam Officea 2010, lahko sistem namestite vanj.

   

  SkrijAli so sistemske zahteve za kartico s ključem izdelka za Office in klasični disk enake?

  Da, sistemske zahteve so enake za vse izdelke.

  SkrijNa koga naj se obrnem, če naletim na težave pri nameščanju in/ali aktiviranju kartice s ključem izdelka za Office?

  Obrnite se na podporo za stranke na spletnem mestu http://support.microsoft.com/office2010.

  SkrijKaj naj naredim, če moram znova namestiti Officeov izdelek?

  Če morate znova namestiti Office, obiščite spletno mesto www.office.com/backup in znova prenesite programsko opremo.

  SkrijIzgubil/-a sem ključ izdelka za Office 2010, kaj naj naredim?

  Če ne najdete ključa izdelka za Office 2010, morate ukrepati različno, odvisno od tega, kjer ste kupili Office 2010. Če ste Office 2010 kupili v okviru elektronskega prenosa iz spletne trgovine, se obrnite na spletno trgovino in jih prosite za ključ izdelka. Če ste Office 2010 kupili v trgovini, se obrnite na Microsoftovo službo za podporo. Če je bil Office 2007 vnaprej nameščen v računalniku, ključ izdelka poiščite v uporabniških priročnikih za Office, ki so bili priloženi računalniku.

  SkrijKupil/-a sem kartico s ključem izdelka; ali lahko naročim DVD z varnostno kopijo?

  Da, če ste kupili kartico s ključem izdelka za Microsoft Office, ste upravičeni do prenosa brezplačne varnostne kopije ali do naročila brezplačnega DVD-ja. Za dostavo potrebujemo od 1 do 2 tedna. Če želite naročiti DVD, kliknite gumb za prenos in sledite navodilom v spletu.

   

  SkrijPotrebujem pomoč pri nadgradnji sistema Office 2010. Na koga naj se obrnem?

  • Za nakup prek spletne trgovine, prenose ali vprašanja glede ključev izdelka se obrnite na našega distributerja elektronske programske opreme.
  • Če ste sistem Office 2010 kupili v trgovini, se za tehnično pomoč (vključno z namestitvijo/odstranitvijo programske opreme, aktiviranjem in uporabo izdelka) obrnite na Microsoftovo podporo.
  • Če ste kupili računalnik z vnaprej nameščenim sistemom Office 2010, se za tehnično pomoč (vključno z namestitvijo/odstranitvijo programske opreme, aktiviranjem in uporabo izdelka) obrnite na izdelovalca računalnika.
 • Program nadgradnje na WINDOWS 7
 • Kako deluje program za nadgradnjo na sistem Windows 7?

  Program za nadgradnjo na sistem Windows 7 je na voljo pri sodelujočih proizvajalcih računalnikov v izbranih računalnikih in pri Microsoftu, in sicer v okviru nakupov upravičenih maloprodajnih različic izdelka Windows Vista. Program za nadgradnjo na sistem Windows 7 velja za izdaje Windows Vista Home Premium, Business in Ultimate. Nadgradnja na sistem Windows 7 bo izvedena iz združljive različice: dobili boste torej Windows 7 Home Premium E, Windows 7 Professional E (nadgradnja iz različice Windows Vista Business) ali Windows 7 Ultimate E. Program za nadgradnjo na sistem Windows 7 bo na voljo od 26. junija 2009 do 31, januarja 2010. Vendar pa se posamezni proizvajalci računalnikov lahko odločijo, da bodo program za svoje računalnike ponujali krajši čas. Podrobnosti o ponudbi, cene in načine dobave nadgradnje bodo različni. Podrobnosti o nakupu novega računalnika najdete na spletnem mestu proizvajalca.

  Kaj je program za nadgradnjo na sistem Windows 7?

  Določeni računalniki, v katerih je vnaprej nameščen operacijski sistem Windows Vista Home Premium, Windows Vista Business ali Windows Vista Ultimate, so morda upravičeni do enakovredne različice izdelka Windows 7. Podobno so na nekaterih trgih tudi maloprodajne različice izdelkov programske opreme Windows Vista (naprodaj ločeno in ne z računalniki) morda upravičene do nadgradnje na enakovredno različico izdelka Windows 7. Te nadgradnje bodo na voljo strankam, ki bodo izpolnjevale pogoje, ko bo 22. oktobra 2009 na trgu na voljo izdelek Windows 7. 

  Kaj so »enakovredne« različice izdelkov Windows 7 za Windows Vista?

  Windows Vista Home Premium -> Windows 7 Home Premium E
  Windows Vista Business -> Windows 7 Professional E
  Windows Vista Ultimate -> Windows 7 Ultimate E
   
  Kako je mogoče ugotoviti, ali računalnika oziroma programska oprema izpolnjuje pogoje ponudbe?

  Prosimo obrnite se na prodajalca ali proizvajalca računalnikov in ga vprašajte, ali sodeluje v programu. Odlično izhodišče za iskanje informacij je na strani
  http://www.windows.com/upgradeoffers
   
  V juliju 2009 sem kupil nov računalnik s sistemom Windows Vista Home Premium. Zakaj ne izpolnjujem pogojev programa za nadgradnjo na sistem Windows 7?

  Sodelovanje v programu za nadgradnjo na sistem Windows 7 določajo proizvajalci računalnikov. Z izvajanjem ponudb so povezani stroški, zato se lahko odločijo, da ne bodo sodelovali v programu za določene modele, v določenem časovnem obdobju ali na določenih trgih. Stranka spodbujamo k sodelovanju s svojimi proizvajalci računalnikov, da bi bolje razumele razpoložljivost.
   
  Kako naročim sistem Windows 7, ko izvedem upravičeni nakup?

  Točne podrobnosti o izvedbi se lahko razlikujejo glede na proizvajalca računalnikov in prodajalca, zato si oglejte gradivo ponudbe, ki ste ga prejeli pri nakupu. Nekaj podatkov za stik in podrobnosti o programu je na voljo na naši
  strani - http://www.windows.com/upgradeoffers.
   
  Kaj potrebujem, da dobim sistem Windows 7?

  Ko kupite nov računalnik, v embalaži poiščite obrazec, ki je bil priložen računalniku in na katerem so navedene podrobnosti o nakupu. Če ne najdete informacij o tem, kako dobiti sistem Windows 7, se obrnite na proizvajalca računalnikov, če ste kupili upravičeni računalnik. Odlično izhodišče za iskanje podatkov za stik s proizvajalcem računalnikov je naša http://www.windows.com/upgradeoffers.
   Če ste kupili maloprodajno različico izdelka programske opreme Windows Vista, obiščite Microsoftovo spletno mesto za naročilo programa za nadgradnjo na sistem Windows 7 in si oglejte pogoje in določila ter naročite sistem.
   
  Kdaj naj predložim naročilo?

  Informacij o rokih so navedene na kuponu ali obrazcu, ki je bil priložen računalniku, programski opremi ali izvirnemu potrdilu o prodaji. Če kupona ali obrazca za naročilo ne najdete, se obrnite na proizvajalca računalnikov, če ste kupili upravičeni računalnik, oziroma na prodajalca, če ste kupili maloprodajno različico programske opreme Windows Vista. Odlično izhodišče za iskanje podatkov za stik je naša stran programa za nadgradnjo na sistem Windows 7. V številnih primerih boste lahko naročili Windows 7 takoj po nakupu računalnika ali programske opreme Windows Vista, celo pred izdajo sistema Windows 7 22. oktobra 2009.
   
  Ali bo za Windows 7 potrebno plačati dodatne stroške?

  Pri nakupu novih računalnikov se bodo ponudbe razlikovale glede na proizvajalca računalnikov, zato se za podrobnosti obrnite nanj. Odlično izhodišče za iskanje podatkov za stik je naša
  stran programa za nadgradnjo na sistem Windows 7. V primeru maloprodajne različice programske opreme Windows Vista pa boste morali navesti podatke za plačilo stroškov dobave in odpreme.
   
  Kako dolgo bo na voljo program za nadgradnjo na sistem Windows 7?

  Obdobje upravičeno do programa je od 26. junija 2009 do 31. januarja 2010. Vendar pa se v primeru nakupa novih računalnikov proizvajalec računalnikov lahko odloči, da bo v tem datumskem obsegu program ponujal krajši čas. Če želite dodatne podrobnosti o dejanskih datumih in odkupu ponudbe, se obrnite na proizvajalca računalnikov.
   
  Kdaj bom prejel izdelek Windows 7, ko predložim naročilo?

  Časi dobave izdelka se bodo razlikovali glede na ponudbo in mesto, vendar pa je najzgodnejši datum, ko lahko pričakujete prejem izdelka za nadgradnjo, približno v času splošne razpoložljivosti sistema Windows 7. Datum splošne razpoložljivosti je predviden za 22. oktober 2009.
   
  Kupil sem upravičeni računalnik s sistemom Windows Vista Business, vendar sem izkoristil pravice za zamenjavo z operacijskim sistemom Windows XP Professional. Ali še vedno izpolnjujem pogoje za nadgradnjo?

  Da, računalnik, ki je bil naprodaj s potrdilom o pristnosti sistema Windows Vista Business in je v njem trenutno nameščen sistem Windows XP Professional, poleg tega pa izpolnjuje vse druge zahteve programa, je lahko upravičen do ponudbe programa za nadgradnjo na sistem Windows 7. Za zagotavljanje najboljšega delovanja računalnika vam ne priporočamo, da sistem Windows 7 nameščate na računalnik izdelan za uporabo sistema Windows XP. Prosimo preverite sistemske zahteve. Če sistem Windows 7 nameščate v računalnik, v katerem je trenutno nameščen Windows XP, varnostno kopirajte datoteke, izvedite čisto namestitev sistema Windows 7 in nato znova namestite programe ter prenesite datoteke, da preklopite na sistem Windows 7.
  Pomembno: E izdaje sistema Windows 7 ne vključujejo spletnega brskalnika Internet Explorer. Prosimo vas, da si brskalnik Internet Explorer zagotovite ter ga imate pri roki na CD ali DVD mediju za namestitev, ko bo namestitev E izdaje sistema Windows 7 zaključena.
   
  Nosilec podatkov z programsko opremo Windows 7 je na voljo le na optičnem DVD-ju. Kaj naj storim, če nimam združljivega pogona DVD?

  Če nimate združljivega pogona DVD in želite namestitev izvesti sami, ga najemite ali kupite oziroma si ga izposodite. Računalnik in DVD pa lahko odnesete tudi ponudniku storitev, ki ima pogon DVD, ki ga je mogoče uporabiti za nadgradnjo. Morda bo treba plačati veljavne stroške.
   
  Ali lahko dobim drugačno jezikovno različico sistema Windows 7, če sem kupil upravičeni izdelek Windows Vista v eni jezikovni različici? Ali lahko dobim špansko različicoizdaje sistema Windows 7 Home Premium E, če je bila v mojem računalniku na primer nameščena francoska različica sistema Windows Vista Home Premium?

  Program za nadgradnjo na sistem Windows 7 ne omogoča zamenjave jezikov. Naročena jezikovna različica izdelka Windows Vista bo jezikovna različica izdelka Windows 7, ki ga boste prejeli.
   
  Prejel sem DVD in poskusil namestiti Windows 7, vendar nadgradnja ni mogoča. Kam naj se obrnem za podporo?

  Če ste ponudbo programa za nadgradnjo na sistem Windows 7 prejeli z računalnikom, v katerem je bil nameščen sistem Windows VIsta, podporo za računalnik zagotavlja proizvajalec računalnikov, zato se za podporo obrnite na to podjetje. Če ste kupili maloprodajno različico izdelka programske opreme (na prodaj ločeno in ne z računalniki), podporo zanjo zagotavlja Microsoft. Če želite več informacij o Microsoftovi podpori, obiščite spletno mesto z
  Microsoftovo pomočjo in podporo. Poleg tega pa dodatne informaciji o podpori za nadgradnjo lahko poiščete tudi na DVD-ju s sistemom Windows 7.
   
  Kdaj bo Windows 7 na voljo?

  Windows 7 angleška verzija bo splošno razpoložljiva z 22. oktobrom 2009, slovenska pa 26. oktobra 2009.
 • S katerimi prejšni produkti MS Office smo upravičeni do nagradnje v MS Office 2007?
 • The 2007 Microsoft Office suites localized versions Vir: Microsoft

  2007 Office suites

  2007 Office Suites

  Estimated Retail Price
  /Upgrade Price

  Qualifying Products for Upgrade

  Office Basic 2007

  Available only through OEMs; price not quoted

  Upgrade not applicable.

  Office Home and Student 2007

  $149.95/NA

  Upgrade not applicable.

  Office Standard 2007

  $399.95/$239.95

  Microsoft Works 6.0–10; Microsoft Works suite 2000–2006 or later; any 2000–2007 Microsoft Office program or suite; any Microsoft Office XP suite except Office XP Student and Teacher.

  Office Small Business 2007

  $449.95/$279.95

  Microsoft Works 6.0–10; Microsoft Works suite 2000–2006 or later; any 2000–2007 Microsoft Office program or suite; any Microsoft Office XP suite except Office XP Student and Teacher.

  Office Professional 2007

  $499.95/$329.95

  Microsoft Works 6.0–10; Microsoft Works suite 2000–2006 or later; any 2000–2007 Microsoft Office program or suite; any Microsoft Office XP suite except Office XP Student and Teacher.

  Office Ultimate 2007

  $679.95/$539.95

  Microsoft Works 6.0–10; Microsoft Works suite 2000–2006 or later; any 2000–2007 Microsoft Office program or suite; any Microsoft Office XP suite except Office XP Student and Teacher.

  Office Professional Plus 2007

  Available only through volume licensing; price not quoted

  Upgrade not applicable.

  Office Enterprise 2007

  Available only through volume licensing; price not quoted

  Upgrade not applicable.

   

  2007 Office programs

  2007 Office Programs

  Estimated Retail Price
  /Upgrade Price

  Qualifying Products for Upgrade

  Office Access 2007

  $229/$109.95

  Microsoft Access 2000–2002; Microsoft Office Access 2003; Microsoft Works 6.0–10; Microsoft Works Suite 2000–2006 or later; any 2000-2007 Microsoft Office suite; any Microsoft Office XP suite.

  Office Accounting Express 2008

  Free

  Upgrade not applicable.

  Office Accounting Professional 2008

  $199.95/$149.95

  Any version of Peachtree, QuickBooks, Simply Accounting, or MYOB; any 2000-2008 Quicken product; Microsoft Office Small Business Accounting 2006; Microsoft Office Small Business Management Edition 2006; Microsoft Office Accounting Professional 2007; any 2000–2007 Microsoft Office program or suite; any Microsoft Office XP suite except Office XP Student and Teacher; any 2000-2008 Microsoft Money product.

  Office Communicator 2007

  Available only through volume licensing; price not quoted

  Upgrade not applicable.

  Office Excel 2007

  $229/$109.95

  Microsoft Excel 2000–2002; Microsoft Office Excel 2003; Microsoft Works 6.0–10; Microsoft Works Suite 2000–2006 or later; any 2000-2007 Microsoft Office suite; any Microsoft Office XP suite.

  Office Groove 2007

  $229/NA

  Upgrade not applicable.

  Office InfoPath 2007

  $199/NA

  Upgrade not applicable.

  Office OneNote 2007

  $99.95/$79.95

  Microsoft Office OneNote 2003; Microsoft Works 6.0-10; Microsoft Works Suite 2000-2006 or later; any 2000-2007 Microsoft Office suite; any Microsoft Office XP suite.

  Office Outlook 2007

  $109.95/NA

  Upgrade not applicable.

  Office Outlook 2007 with Business Contact Manager

  $149.95/NA

  Upgrade not applicable.

  Office PowerPoint 2007

  $229/$109.95

  Microsoft PowerPoint 2000–2002; Microsoft Office PowerPoint 2003; Microsoft Works 6.0–10; Microsoft Works Suite 2000–2006 or later; any 2000-2007 Microsoft Office suite; any Microsoft Office XP suite.

  Office Project Standard 2007

  $599.95/$349.95

  Microsoft Project 2000; Microsoft Project Standard 2002; Microsoft Office Project Standard 2003.

  Office Project Professional 2007

  $995.95/$599.95

  Microsoft Project Professional 2000–2002; Microsoft Office Project Professional 2003; Microsoft Project 2000; Microsoft Project Standard 2000-2002; Microsoft Office Project Standard 2003-2007.

  Office Publisher 2007

  $169.95/$99.95

  Microsoft Publisher 2000–2002; Microsoft Office Publisher 2003; Microsoft Publisher Deluxe 2000–2002; Microsoft Office Publisher 2003 with Digital Imaging; any 2000-2007 Microsoft Office suite; any Microsoft Office XP suite.

  Office SharePoint Designer 2007

  $299.95/$159.95

  Microsoft FrontPage 2000-2002; Microsoft Office FrontPage 2003; Microsoft Works 6.0–10; Microsoft Works suite 2000–2006 or later; Any 2000-2007 Microsoft Office suite; any Microsoft Office XP suite.

  Office Visio Standard 2007

  $259.95/$129.95

  Microsoft Visio Standard 2000–2002; Microsoft Office Visio Standard 2003; Visio Professional 2000, 2002, and 2003.

  Office Visio Professional 2007

  $559.95/$349.95

  Microsoft Visio Professional 2000–2002; Microsoft Office Visio Professional 2003; Microsoft Visio Standard 2000–2002; Microsoft Office Visio Standard 2003–2007.

  Office Word 2007

  $229/$109.95

  Microsoft Word 2000–2002; Microsoft Office Word 2003; Microsoft Works 6.0–10; Microsoft Works Suite 2000–2006 or later; any 2000-2007 Microsoft Office suite; any Microsoft Office XP suite.

   

  2007 Office servers

  2007 Office Servers

  Estimated Retail Price/Upgrade Price

  Office Communications Server 2007

  Available only through volume licensing; price not quoted

  Office Forms Server 2007

  Available only through volume licensing; price not quoted

  <span style="font-size: 9pt; font-family: 'Arial','sans-serif'; mso

 • Kako lahko odpiramo dokumete izdelane z MS Office 2007 v MS Office 2003 urejevalniku besedil?
 • Na vaš računalnik si prenesite popravek, ki ga najdete tukaj.
 • Kako do varnostne kopije za MS Office 2007? (za končne stranke)
 • Nosilci podatkov z varnostnimi kopijami za programsko opremo Microsoft Office 2007
  Čestitamo – z novim računalnikom ste kupili eno od zbirk ali programov Microsoft Officea 2007. Vaša nova programska oprema obsega tudi komplet licence brez nosilcev podatkov za zbirko ali program Microsoft Officea, kar pomeni,

  1.  da ste upravičeni do cen in izdelkov OEM;

  2.  Proizvajalec računalnika je vnaprej namestil in nastavil zbirko ali program Microsoft Officea za licenco, ki ste jo kupili.

  3.  ste upravičeni do namestitvenih diskov programa (morda boste morali plačati stroške obdelave in pošiljanja);

  Ker je proizvajalec ali prodajalec vašega računalnika vnaprej namestil zbirko ali program Microsoft Officea 2007, ne potrebujete namestitvenih diskov, razen če morate zbirko ali program znova namestiti. Varnostne kopije namestitvenih diskov lahko naročite na tem mestu. Če uporabljate operacijski sistem Windows Vista Business, Windows Vista Enterprise ali Windows Vista Ultimate, lahko s funkcijo za varnostno kopiranje Complete PC Backup, ki je na voljo v teh izdajah, sami naredite diske z varnostno kopijo. (Navodila najdete spodaj.)

  Naročilo
  Če ste zbirko ali program Microsoft Officea 2007 kupili skupaj z novim računalnikom, ste v roku 90 dni po nakupu računalnika upravičeni do brezplačnih varnostnih kopij programske opreme, za katere morate plačati samo stroške obdelave in pošiljanja (cene za različna območja najdete v odgovorih na pogosta vprašanja). Če ste kupili več kompletov licence brez nosilcev podatkov, boste potrebovali poseben komplet diskov z varnostno kopijo za vsako posamezno kupljeno zbirko ali program , ne pa tudi za vsak računalnik – ključ izdelka, ki ste ga dobili s vsako licenco, in diski z varnostnimi kopijami omogočajo vnovično namestitev v vseh računalnikih z vnaprej nameščeno programsko opremo. Če želite naročiti varnostno kopijo programske opreme, kliknite sem

 • Kako do lokaliziranih jezikovnih paketov za Windows XP pro ter Home?
 • Paket s slovenskim uporabniškim vmestnikom za Windows XP je sedaj na voljo na Microsoft strani. Lokalizirane različice pa najdete tukaj
 • Kako lahko odpiramo dokumete izdelane z MS Office 2007 v MS Office 2003 urejevalniku besedil?
 • Na vaš računalnik si prenesite popravek, ki ga najdete tukaj.
 • Kateri produkti pri VL aktivaciji ne zahtevajo aktivacijskega ključa?
 • Aktivacijski ključi, so ključi izdelka, ki omogočajo vaši organizaciji uporabo programske opreme in izdelkov, za katero se je izdala licenca. Bila je izdana na podlagi licenčne pogodbe. Volume License Keysse lahko uporabljajo samo pri količinskem licenciranju in jih ni mogoče uporabljati v DSP ali FPP kanalu.

  Obstajata dva načina za pridobitev vašega
  aktivacijskega ključa: 

  1.
  2.

  Za določitev aktivacijskega ključa, katerega potrebujete, preglejte Volume License Keys tablo.
  Opomba Vsi Volume Licensing proizvodi, ne zahtevajo ključa. Če proizvod ni na seznamu, ključ ni zahtevan.
  Ključi so dodeljeni in namenjeni izključno za uporabo v vaši organizaciji. Če uporabljate VLSC spletno mesto, morate redno pregledati in posodobiti dovoljenja uporabnika. Nekatere aktivacijske ključe v količinskim licenciranju ni mogoče dobiti preko VLSC; ti so navedeni v tabeli.
   

  Volume License Keys
  Product
  Volume License Key (if applicable)
  Windows Vista Business
  Windows Vista Enterprise
  Windows Vista Ultimate
  Windows Vista Ultimate is offered as a Software Assurance benefit. After the benefit is activated, you can receive Windows Vista Ultimate retail media and request product keys by calling the Software Assurance Benefits Call Center.
  Windows XP Professional
  Microsoft Windows Fundamentals for Legacy PCs
  Windows XP
  Windows XP Tablet PC Edition
  Windows XP Tablet PC
  Windows XP Professional 64-Bit Edition
  Windows XP Professional 64 bit
  Windows Web Server 2008
  Windows Server 2008 Standard
  Windows Server 2008 Standard without Hyper-V
  Windows Server 2008 Enterprise
  Windows Server 2008 Enterprise without Hyper-V
  Windows Server 2008 Datacenter
  Windows Server 2008 Datacenter without Hyper-V
  Windows Server 2008 for Itanium-Based Systems
  Windows Server 2003 R2 x86 Editions (32-bit platform)
  Windows Server 2003 R2 Datacenter x32
  Windows Server 2003 R2, x32 Ed.
  Windows Server 2003 R2 x64 Editions
  Windows Server 2003 R2 Datacenter x64
  Windows Server 2003 R2, x64 Ed.
  Windows Server 2003 x86 Editions (32-bit platform)
  Windows Server 2003 Itanium-Based Editions (Itanium 64-bit editions)
  Windows Server 2003
  Microsoft Windows Compute Cluster Server 2003
  Microsoft Windows Server 2003 Compute Cluster Edition
  Microsoft Compute Cluster Pack
  Windows Server 2003 Compute Cluster VLK, x64 Ed.
  Microsoft Expression Web
  Microsoft Expression Web
  Microsoft Office Enterprise 2007
  Microsoft Office Professional Plus 2007
  Microsoft Office Standard 2007
  Microsoft Office Small Business 2007
  Office 2007 Suite
  Microsoft Office Access 2007
  Microsoft Office Communicator 2007
  Microsoft Office Excel 2007
  Microsoft Office Groove 2007
  Microsoft Office InfoPath 2007
  Microsoft Office OneNote 2007
  Microsoft Office Outlook 2007
  Microsoft Office PowerPoint 2007
  Microsoft Office Project Professional 2007
  Microsoft Office Project Standard 2007
  Microsoft Office Publisher 2007
  Microsoft Office SharePoint Designer 2007
  Microsoft Office Visio Professional 2007
  Microsoft Office Visio Standard 2007
  Microsoft Office Word 2007
  Office 2007 Application
  Microsoft Office Professional Enterprise Edition 2003
  Microsoft Office Standard Edition 2003
  Microsoft Office Small Business Edition 2003
  Office 2003 Suite
  Microsoft Office Access 2003
  Microsoft Office Communicator 2005
  Microsoft Office Excel 2003
  Microsoft Office FrontPage 2003
  Microsoft Office InfoPath 2003
  Microsoft Office OneNote 2003
  Microsoft Office Outlook 2003
  Microsoft Office PowerPoint 2003
  Microsoft Office Project Professional 2003
  Microsoft Office Publisher 2003
  Microsoft Office Visio Professional 2003
  Microsoft Office Visio Standard 2003
  Microsoft Office Word 2003
  Office 2003 Application
  Microsoft Office XP Standard
  Microsoft Office XP Professional
  Microsoft Office XP Professional with Microsoft FrontPage
  Microsoft Office XP Developer
  Office XP Suite
  Microsoft Access 2002
  Microsoft Excel 2002
  Microsoft FrontPage 2002
  Microsoft Outlook 2002
  Microsoft PowerPoint 2002
  Microsoft Project Professional 2002
  Microsoft Project Standard 2002
  Microsoft Visio 2002
  Microsoft Word 2002
  Office XP Application
  Microsoft Visio Enterprise Network Tools
  Visio Enterprise Network Tools
  Microsoft Office 2000 SR-1 (all components and SKUs) on WWF CD only
  Office 2000
  Microsoft Project 2000 SR-1 on WWF CD only
  Microsoft Office 2000
  Microsoft Small Business Server
  Key is printed on the media sleeve; it cannot be found on the Web portals.
  Microsoft Small Business Server CAL
  Keys can be obtained from the VLSC or by calling the Activation Call Center.
  Microsoft Exchange Server 2007 Enterprise Edition
  Microsoft Exchange Server 2007 Standard Edition
  Microsoft Forefront Security for Exchange Server
  Microsoft Forefront Security for SharePoint
  Microsoft Identity Lifecycle Manager (ILM) Server 2007
  Microsoft Office Forms Server 2007
  Microsoft Office Groove Server 2007
  Microsoft Office Project Portfolio Server 2007
  Microsoft Office Project Server 2007
  Microsoft Office SharePoint Server 2007 Enterprise Edition
  Microsoft Office SharePoint Server 2007 Standard Edition
  Microsoft Office SharePoint Server 2007 for Search Enterprise Edition
  Microsoft Office SharePoint Server 2007 for Search Standard Edition
  Server Setup Keys. These keys are used for each server product/version combination to "unlock" the product and will bypass activation.
  There are three ways to obtain setup keys:
  Physical fulfillment. For products acquired through physical fulfillment, the setup key is printed on the media sleeve.
  Download fulfillment. For products acquired by download, the setup key is provided with the download.
  For products that are available for download from the Microsoft Volume Licensing Service Center (VLSC) Web site, the setup key is provided on the download screen with the following text: "Some products available for download require setup keys. Please take note of this setup key as it will be needed during product installation."
  If you are an Open License customer, Microsoft Exchange Server 2007 Standard Edition and Exchange Server 2007 Enterprise Edition are available for download from www.microsoft.com. If you are a VLSC customer, you can also use the Microsoft Web site to download these programs.
  Activation Call Center. You can call the Activation Call Center to obtain the setup keys you need. When you call, you will be asked to provide Volume Licensing agreement information and proof of purchase.
  Microsoft Business Solutions products
  ERP Products (Microsoft Dynamics AX, Dynamics GP, Dynamics NAV, and Dynamics SL): Version 3.0: Product keys are not sent with media; they are delivered by e-mail. Version 4.0: No product key is needed for installation. It is built in as part of the media.
  Retail Management System (RMS) and Business Solutions Point of Sale (POS): Product keys are printed on the CD sleeve.
  Microsoft Software Licensing and Protection Server Standard 2008
  SLP Standard Key
  Microsoft Software Licensing and Protection Server Enterprise 2008
  SLP Enterprise Key
  Windows Live OneCare
  Keys can be obtained from the VLSC, or you can contact Microsoft support by phone, chat, or e-mail by clicking Help on onecare.live.com.